Valentina - Her Biotic
Évekig candida problémáktól szenvedtem. Egészen addig, amíg ki nem próbáltam a Her Biotic kapszulákat, nem tudtam megszabadulni tőle.

Sok éven át szenvedtem candida problémáktól, amelyek nagyon gyakoriak voltak.

Először a nőgyógyászom utasításait követtem, aki intim gyógyszereket írt fel krémek vagy kúpok formájában. A kezelés alatt és közvetlenül utána rövid időre enyhültek a problémák, de egy idő után újra a kiindulópontra kerültem.

A második terhességem alatt a candida-problémáim visszatértek, és a szülészeten a szülésznők diétát és étrend-kiegészítőket javasoltak - de még mindig nem szabadultam meg tőle.

Végül a Facebookon találtam egy hirdetést a Carnium Botanicals termékéről, a Her Bioticról. Szkeptikus voltam, mert nem hittem, hogy segíthet rajtam, de nagyon pozitív hozzászólásokat olvastam. Hosszas mérlegelés után megvásároltam, és nagyon meglepődtem ... mert működik! A candida eltűnt!

Nagyon boldog vagyok! Köszönöm Carnium Botanicals!


Ajánljuk
background
163 Vélemény
Her Biotic
30 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elég / ** 283 Ft ** naponta

A HerBiotic a mikrobiális kultúrák, a gyümölcs oligoszacharidok, vörösáfonya kivonat és a D-mannóz egyedülálló keveréke, amelyet kifejezetten fiatal és érett nők igényeinek és természetének megfelelően hoztunk létre. Gondosan összekevertünk 6 probiotikus törzset, amelyek elősegítik a bél és a hüvely mikrobióta egyensúlyát. A vörösáfonya kivonat és a D-mannóz elősegíti a hólyag egészségét és segít megelőzni az urogenitális traktus fertőzését.

8.490 Ft
Hasonló cikkek
Nika - Her Biotic
Nagyon fontos számomra, hogy mindig óvjam a szervezetemet a bosszantó gyulladásoktól. Újra és újra a Her Biotichoz fordulo...
Vera - Her Biotic
Krónikus húgyhólyagfertőzéseim voltak, amelyek kétségbeesésbe ejtettek. A Her Biotic szedése óta a problémák jelentősen ja...
Orsi - Her Biotic
Hálás vagyok, hogy a fájdalmas menstruációs problémák már a múlté.