Vera - Her Biotic
Krónikus húgyhólyagfertőzéseim voltak, amelyek kétségbeesésbe ejtettek. A Her Biotic szedése óta a problémák jelentősen javultak!

Gyakran voltak problémáim húgyúti fertőzésekkel. Kezdetben nem is tudtam mi történik velem.

Aztán egymás után ötször kellett antibiotikumot szednem, ami egyre több és több problémához vezetett. Először a viszketéssel voltak problémáim. A viszketéstől az égő érzésig és a gyakori vizelésig. Úgy tűnt, hogy mindegyik antibiotikus kezelés kevésbé hatékony, és egy ördögi kör csapdájába kerültem. Az orvosok folyamatosan azt mondták, hogy minden rendben van. De egész éjszaka óránként mosdóba jártam, és folyamatosan fájt az alhasam. Legtöbbször még pisilni sem tudtam. Már lelkileg kimerültem az álmatlanságtól, és a fájdalom olyan erős volt, hogy néha alig tudtam járni. Az érzés egyre rosszabb lett.

Közvetlenül azelőtt, hogy visszamentem volna az orvoshoz, és ismét antibiotikumot kértem volna, rábukkantam a Her Biotic-ra.

14 nap szedés után jobban éreztem magam és csökkent a fájdalom. Úgy gondolom, hogy hamarosan csökkenni fog az éjszakai mosdó látogatások száma is. Nagyon ajánlom a Her Bioticot, és nagyon hálás vagyok, hogy létezik!


Hasonló cikkek
Orsi - Her Biotic
Hálás vagyok, hogy a fájdalmas menstruációs problémák már a múlté.
Nika - Her Biotic
Nagyon fontos számomra, hogy mindig óvjam a szervezetemet a bosszantó gyulladásoktól. Újra és újra a Her Biotichoz fordulo...
Alíz - Her Biotic + Fem Care
Krónikus problémáim voltak az intim candida miatt. A Her Biotic és a FemCARE kapszulák segítségével javult az életminőségem.