Vásárlói tapasztalatok a FemCARE kapszulákkal: 7 nő, 7 történet
Te is olyan helyzetbe kerültél, amikor úgy érzed, már nem nedves a tested?
Problémáid vannak a gyulladással, nyomásérzéssel és fájdalommal "odalent"?
Vannak napok, amikor alig látsz az égő és száraz szemek miatt?
Száraz a bőröd, és annak ellenére, hogy sokat iszol, a szád teljesen kiszárad.

A helyzet egyértelmű. A nyálkahártyája kiszáradt, és ez egy csomó kellemetlen problémát okoz. Az ösztrogén az oka. Pontosabban az ösztrogén hiánya és a hormonális egyensúlyhiány. 

Ez a női hormon értágító, ami azt jelenti, hogy kitágítja az ereket és növeli azok rugalmasságát. Ez biztosítja a jó szöveti keringést. Ha hiányzik vagy nincs egyensúlyban más hormonokkal, akkor már nem végzi elég jól a dolgát, és a nyálkahártya kiszárad.

És bár sok tanácsot fogsz kapni arra vonatkozóan, hogyan és mivel tudnád átmenetileg enyhíteni és megszüntetni a szárazság problémákat (bárhol), senki sem említi, hogy van olyan megoldás, amely hosszú távon megszünteti a problémákat.

A nyálkahártya hidratálásáról ugyanis belülről kifelé, teljesen természetes módon tudsz gondoskodni.

Fedezz fel egy étrend-kiegészítőt, amely homoktövis kivonattal támogatja a nyálkahártya természetes hidratáltságát >>>

Ha a fent felsorolt problémák közül bármelyiket tapasztalod a FemCARE kapszulát kipróbáló nők története reményt adhat, hogy létezik megoldás.

Olvasd el, mit mondtak!


„Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem ezt a nagyszerű terméket. Engem már régóta zavar a száraz érzés "odalent", már a külső területeken is megjelentek apró repedések.

A nőgyógyász csak antibiotikumot, intim zselét, krémet írt fel, sajnos egyik sem segített. Kétségbeesésből mindenfélét kipróbáltam, mígnem ráakadtam a FemCare-re. Nem sok reményem volt, de megrendeltem a terméket. Megkönnyebbülést éreztem már egy hét szedés után. Raktároztam is, mert egyszerűen nem akarom tovább elviselni ezt a fájdalmat a jövőben. Végre újra szabadon mozoghatok, és teljes mértékben élvezhetem minden napom. Szívesen kipróbálok más Carnium Botanicals termékeket is.”

Andrea 


A nedvesség hiánya az intim területen nemcsak a közösülés során jelentkező kellemetlen érzést befolyásolja. És a probléma nem csak a fájdalom, az égő érzés és a nyomás.

Mivel a szárazság megzavarja a magánrészek természetes pH-értékét, gombás fertőzéshez, hólyaggyulladáshoz vagy akár fájdalmas vizelési problémákhoz vezethet.



56 éves vagyok, és nőnek akarom érezni magam még a következő 20 évben is.

Mint minden nő, én is küszködtem időnkénti szárazság problémákkal, majd vizelési problémákkal. Ezeket gyógyszerészeti termékekkel és különféle természetes készítményekkel próbáltam megoldani. Az orvos nem tudott segíteni, soha nem említette az intim szárazság és a vizelési problémák közötti összefüggést.


Nemrég találtam rá az interneten a Carnium Botanicals termékeire. Azonnal felkeltették a figyelmemet, és mindent elolvastam róluk.Rendeltem a női probiotikumokat, a Her biotic-t és a FemCARE-t, amelyek azt ígérték, hogy megszüntetik a szárazságot.Csak rövid 15 napja használom a termékeket, de már jobban érzem magam. „Ott lent” minden lényegesen kevésbé száraz, és mindennek tetejébe az emésztésem is javult.

Minden nőnek ajánlom. Megtaláltam az új kedvenc termékeimet, és biztosan fogok még rendelni.

Zsuzsa


Az orvosok vagy barátok által ajánlott gyógyszertári termékek többsége csak rövid ideig működik. Nem azért, mert nem jók, hanem mert rosszul közelítik meg a problémákat. Csak a tüneteket enyhítik, de a probléma okát nem szüntetik meg.

Az intim kiszáradási problémák pedig a szervezetben kezdődnek. Nagyon gyakran, ahogy már mondtam, a hiba az ösztrogén csökkenésében rejlik.

Ez elkerülhetetlen része az élet bizonyos időszakainak, mint például a szülés utáni időszak, a szoptatás vagy a menopauza. Az intim kiszáradással kapcsolatos problémák éppen az utóbbiakban fordulnak elő nagy számban, de a nők gyakran nem beszélnek róla.

De néhányan már rátaláltak a megoldásra. Márta és Anna esküsznek a FemCARE kapszulára.


“A menopauza kezdetétől problémáim vannak a szárazsággal és közösülés iránti vágy hiányával. A kapszulák nemcsak a nedvesség visszanyerésében segítettek, hanem csökkentették a fájdalmat és a kényelmetlenséget is. A váladékozás is megváltozott, most már kevésbé kellemetlen. Boldog vagyok, hogy egy kapszulával gondoskodhatok az általános egészségemről és jó közérzetemről.”

Anna

“Soha nem volt problémám az intim szárazsággal. Szóval ezek a problémák megleptek. Elkezdtem szedni a kapszulákat és hamarosan javulást észleltem. A nedvesség mellett jobb az izomtónus is. Megszabadultam a kellemetlen érzéstől, váladékozástól, mivel a kapszulák a nyálkahártya pH-ját is befolyásolják. Nagyon örülök és remélem nem változik a helyzet!”

Márta


Az ösztrogén egyensúlyhiány az egész test nyálkahártyáját érinti. Ezért az intim szárazság mellett szájszárazsággal, érezhetően száraz bőrrel vagy akár szemmel kapcsolatos problémákat is észlelhetsz.

A FemCARE kapszulák fő összetevője belülről kezeli ezeket a problémákat.

A homoktövisről beszélek, egy csodanövényről, amelynek antioxidáns kapacitása 70-szer erősebb, mint a C-vitaminnak.

Kivételes tápértékkel büszkélkedhet, hiszen több mint 190 bioaktív tápanyagot tartalmaz. De nem ez az egyetlen dolog, amitől olyan rendkívüli.

A növény- és állatvilágban a legmagasabb ismert koncentrációjú omega-7 zsírsavval rendelkezik.

Az Omega-7 viszont a nyálkahártyát alkotó sejtmembránok fő összetevője. Arra ügyel, hogy a  nyálkahártya hidratált maradjon. Az összesre vonatkozik: az intim területekre, a bőrre, a szájra és a szemre.

Főleg az utóbbi válhat gyorsan rendkívül kényelmetlenné, hiszen a szemszárazság nem csak kellemetlen égő érzéssel és rossz látással jár együtt. Gyakran előfordulhat olyan érzés is, mintha valami idegentest lenne a szemedben, már azelőtt fáradt a szemed, mint hogy valóban elkezdetél volna dolgozni, vagy akár a természetes fény is zavaró lesz. 


“Nagyon súlyos száraz szem problémáim voltak (száraz szem szindróma). Szinte minden órában műkönnyet kellett használnom a kapszulák használata előtt. Gyakran még éjszaka is használtam őket, mert annyira kiszáradt és fájt a szemem. Ezt gyakran vörös szemek és gyakori szemfertőzések követték. Mióta a FemCARE kapszulát (körülbelül 2 héte, naponta kétszer használom), már nincsenek ilyen problémáim. Naponta csak egyszer vagy kétszer kell használnom a cseppeket, ami azt jelenti, hogy nem kell felébrednem éjjel. Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a termékre.”

Margit 

„Gyakran voltak problémáim a szemszárazsággal és a szemek égésével. Ezen kívül az “intim részekben" lévő szárazsággal és az egész testemen a száraz bőrével is. Sok mindent kipróbáltam: a szemcseppektől az intimzseléken át a különféle krémekig, de semmi sem segített. Egy Facebook hirdetésen bukkantam a FemCare étrend-kiegészítőre. Tiszta kétségbeesésből megrendeltem a terméket. Főleg azért, mert természetes eredetű. Mondhatom, ez egy fenomenális döntés volt, hiszen nagyjából fél hónap elteltével jelentősen javult a szemszárazság állapota. Az intim területen is jelentősen javult a helyzet. Nagyon boldog vagyok, és továbbra is fogom rendelni a FemCare-t. "

Anna


A hormonális változások és az egyensúlyhiány számos kellemetlen tünetet hoz. Tehát semmi szokatlan, ha össze vagy zavarodva, és azt sem tudod, hol kezd el az orvoslást.

Sok nő évek óta szenved az intim szárazság, a száraz szem és más nyálkahártyák problémáitól. De ugyanakkor hőhullámok, súlygyarapodás és hangulati ingadozások is sújtják őket, így a nedvességhiány problémái gyorsan másodlagossá válnak. 

Ráadásul ez egy olyan téma, amiről ritkán beszélnek. De egyre többen vannak, akiknek elege van az átmeneti megoldásokból és a pénz ablakon való kidobásából. Egyre több nő kész olyan lépésre, amely örökre megszünteti problémáit.

És az az érzés, amikor sok év után végre megoldják a problémáikat?Rendkívüli. 


Évek óta küzdök az intim területek problémáival, főleg az égő érzéssel. Rendszeresen jártam nőgyógyászhoz, de minden amit felírtak (krémek és hasonlók) csak rontott a helyzeten. Nagy elvárások nélkül rendeltem meg a FemCARE-t, mivel azt feltételeztem, hogy a menopauza okolható a szárazságért. Már egy ideje szedem és elmúltak a problémáim! Sokkal jobban érzem magam, éjszaka már nem ébredek fel fájdalomra és égő érzésre. Nagy meglepetésemre megoldottam az évek óta húzódó problémát. Sok pénzt költöttem arra is, hogy megoldásokat keresek. Köszönöm köszönöm köszönöm! 

Mónika


A FemCARE egyedülálló növényi kivonatok keverékének köszönhetően működik, amely segít a szem és más nyálkahártyák optimális hidratálásában.

A FemCARE kapszulák titka az Omegaia®, egy egyedülálló szabványosított formula, amely homoktövis gyümölcsöt és magolajat egyaránt tartalmaz, így biztosítja a szervezet számára az összes telítetlen zsírsav kiegyensúlyozott arányát: Omega-3-6-7-9. Ezenkívül számos antioxidánsból (beleértve a béta-karotint és az E-vitamint), vitaminokból, ásványi anyagokból és növényi szterolokból áll.

 A kapszulák segítenek csökkenteni a kellemetlen szárazság-, égő- és fájdalomérzetet, miközben csökkentik a gyulladások kialakulásának kockázatát is. Az új hormonok képződéséhez szükséges omega-3 zsírsavak gazdag értékének köszönhetően hozzájárulnak a hormonális egyensúly fenntartásához.

A legjobb az egészben, hogy a FemCARE kapszuláknak nincs mellékhatása, és az eredmények hosszan tartóak!

Ajánljuk
background
53 Vélemény
Fem Care
90 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 279,6Ft ** naponta

A FemCARE kapszula olyan nők számára készült, akik szeretnék támogatni a szervezet természetes nedvességtartalmát.

8.390 Ft
Hasonló cikkek
8 étel, amely segít a női hormonok szabályozásában
A hormonok olyan anyagok, amelyek az egészségét és jólétét irányítják. Amíg egyensúlyban vannak zökkenőmentesen végzik el ...
A menopauza 3 szakasza és a tünetek, amelyeket nem akar figyelmen kívül hagyni
Amikor a menopauzáról beszélünk, a legtöbb ember azt gondolja, hogy a menopauza csak egy olyan időszak, amikor elveszíti a...
A mérgező bél minden súlyos betegségnek otthont ad (hogyan kell megelőzni?)
A bél egyik legfontosabb szerepe a toxinok kiválasztása. De a bél nem tudja jól elvégezni a dolgát, ha rossz étellel tölti...