Alexandra - Fem Care
50 éves vagyok, és néhány éve száraz nyálkahártya problémával küzdök, beleértve az intim szárazságot is.

Ezzel a problémával kapcsolatban, amely az elmúlt évben kifejezetten kellemetlenné vált, sajnos hiába kerestem más megoldást. Elkezdtem megoldásokat keresni, de egyik sem volt tartós. Egy nap véletlenül megláttam a FEMCARE hirdetését. Kíváncsivá tett, mert a termék leírása alapján úgy tűnt, hogy pont nekem való. Több korábbi sikertelen próbálkozás után azt mondtam magamnak: "Próbáljuk ki ezt is, mit veszíthetek? Már mindent kipróbáltam. Megrendeltem két dobozzal, és az első hónap szedése után már javulást tapasztaltam, így azt mondtam magamnak: "Oké, folytassuk tovább… kezd javulni a helyzet".

Már néhány hónapja rendszeresen szedem, és végre elmondhatom, hogy a problémám megoldódott. A testem általános hidratáltsága javult, de ami az intim szárazságomat illeti, az már csak egy rossz emlék.

Emiatt kipróbáltam más termékeket is, amik szintén nagyon jók. A termékválaszték nagyon széles, és minden olyan problémát lefed, ami egy nőnek gondot okozhat. Úgy gondolom, hogy fenntartás nélkül ajánlom a Carnium Botanicals termékeit.


Ajánljuk
background
37 Vélemény
Fem Care
90 Kapszula
Készleten

/ 1 hónapra elegendő / ** 279,6Ft ** naponta

A FemCARE segít enyhíteni a száraz- hüvely, szem, száj és bőr problémáit. A növényi kivonatok természetes keveréke elősegíti a nyálkahártyák optimális hidratálását és egyben támogatja a hormonális egyensúlyt. Szabaduljon meg a kellemetlen szárazság, viszketés érzésétől és csökkentse a gyulladások kockázatát.

8.390 Ft
Hasonló cikkek
Zsuzsa - Fem Care
A FemCARE a TOP termék számomra, és tényleg működik.
Barbara - Fem Care
A menopauza egyik legkellemetlenebb tünete a száraz bőr az egész testen. De rátaláltam egy természetes megoldásra, és a pr...
Alíz - Her Biotic + Fem Care
Krónikus problémáim voltak az intim candida miatt. A Her Biotic és a FemCARE kapszulák segítségével javult az életminőségem.